Medisinsk Utstyr


Kjøp av medisiner og kosttilskudd på internett

Bare kjøp medisiner av godkjente, norske nettapotek og nettbutikker. Mange utenlandske nettsteder driver ulovlig salg av medisiner som er falske eller har manglende eller skadelig virkning. Derfor er det ikke tillatt for privatpersoner å importere medisiner pr. post.
Vi er et norskregistrert apotek, godkjent av Statens legemiddelverk. Våre farmasøyter og e-handelseksperter har alle lang erfaring fra sine områder.

Apotera apotek fører et heldekkende sortiment av både reseptfrie og reseptpliktige legemidler. I tillegg har vi et stort utvalg innen skjønnhet, kosmetikk, trening og helse. Reseptpliktige legemidler tilbyr vi kun fra vårt fysiske apotek på Økern.

Vårt mål er at du som kunde skal få den beste kjøpsopplevelsen. Vi ønsker derfor å høre hva du tenker om Apotera. Har du forslag til forbedringer, produktønsker eller ris og ros, ønsker vi å høre fra deg.

Har du noen spørsmål eller ønsker du veiledning fra en farmasøyt?

– Dette er en stor milepæl for vår næring som har levert legemidler til det norske folk i over 400 år. Vi er glade for at våre kunder nå også kan handle reseptmedisin via internett, og er takknemlig for at dagens regjering har lagt til rette for dette. Nettapotek er en stor forenkling, spesielt for de som bor langt fra nærmeste apotek, sier Øyvind Winther, administrerende direktør i Apotek 1.

Når myndighetene åpner opp for nettapotek i Norge fra 19. oktober, så vil Norges største apotekkjede, Apotek 1, være med fra starten.

– Vi gleder oss til å komme i gang. Vi vil hele tiden jobbe for å tilby de beste løsningene for de som velger å handle gjennom vårt nettapotek. Gjennom våre mer enn 350 fysiske apotek i hele Norge, vil vi alltid kunne tilby rask utlevering av varene eller møte med en farmasøyt. I tillegg vil man kunne få medisinene levert hjem eller få de hentet på posten. Våre apotek vil være viktig i svært mange tilfeller for å utfylle handleopplevelsen for kunder som kommer via nettet. Apotek 1 skal være ditt nærmeste apotek, uansett hvor du er, sier Winther.

Det vil være trygt og enkelt å hente ut resepter på nett hos Apotek 1. Man logger seg på med sikker ID innlogging i nettapoteket vårt, apotek1.no, og så får man en oversikt over reseptene sine. Man haker av for det man trenger av reseptbelagte medisiner, eventuelt andre reseptfrie varer som man finner i apotek, og så velger man betalingsmåte og hvordan man ønsker å motta varene. Alternativene vil være å hente varene etter én time i et av våre nesten 500 apotek, få hjemlevering eller hente på posten. For noen medisiner er det egne regler for hvilken levering som er mulig, i slike tilfeller vil man få informasjon om dette.

Våre kunder skal også føle seg trygge på at de vil få samme informasjon og veiledning på nett som de ville fått hvis de hentet medisinen sin på et apotek. Hver eneste medisin blir ekspedert av en farmasøyt, og i tilfeller hvor det er viktig å gi mer informasjon og veiledning vil farmasøyten ta kontakt. Hvis man derimot bestiller på nett og velger henting i et av våre apotek vil man få den veiledningen man trenger av personalet på apoteket.

Velkommen til Boots apotek

Alliance Healthcare Norge Apotekdrift AS har over 150 Boots Apotek i Norge. Vi har kjedekontor i Nydalen og grossisten Alliance Healthcare på Langhus.

Boots, som har mer enn 160 års erfaring fra internasjonal apotekdrift, åpnet sitt første apotek i Norge i 2008. Selskapet er i dag et av verdens best kjente merkenavn. I samarbeid med forskere og spesialister innen helse og hudpleie, utvikler og produserer Boots flere besteselgende merkevarer for eksempel No7, Botanics, Soap & Glory og Soltan. Disse distribueres gjennom Boots Apotek i Norge.

Nå kan du altså bestille reseptbelagte medisiner på nettet og få dem levert rett hjem på døra - akkurat som all annen netthandel.

19. oktober klippet nemlig Direktoratet for e-helse snoren til nye digitale muligheter og åpnet for fullverdige nettapotek i Norge. Målet er å gjøre tilgangen bedre for folk, samtidig som det skal bli vanskeligere å bestille ulovlige legemidler fra utenlandske nettsteder.

Lurer du på hvor mange aktive e-resepter du har liggende? Slik får du full oversikt

Bestill e-resepter på nett døgnet rundt

Når nettapotekene kobles til den nasjonale e-reseptløsningen, bidrar dette til enklere legemiddelhåndtering for både leger og pasienter.

Du slipper faktisk å forlate senga om du er syk – og kan si farvel til kølapper og lang ventetid på apoteket.

- Dette bidrar til et enklere Helse-Norge. Det kan være særlig nyttig for folk som har bevegelsesproblemer eller lang vei til apotek, sier Bodil Rabben, divisjonsdirektør i Direktoratet for e-helse.

Ordningen gjelder alle slags reseptpliktige medisiner, så lenge legemidlene tåler frakten. Unntak kan være legemidler som er følsomme overfor temperatur.
Bodil Rabben

Bodil Rabben, divisjonsdirektør i Direktoratet for e-helse. Foto: Rebecca Ravnberg
Du må fremdeles kontakte legen

Når du skal kjøpe reseptbelagte medisiner på nettet, forholder du deg til legen på samme måte som tidligere. Det som ifølge Rabben er nytt, er at nettapotekene får tilgang til og kan løse e-reseptene dine.

- Du logger inn hos det apoteket du ønsker, og bruker MinID eller BankID, akkurat som når du logger inn hos Altinn eller i nettbanken, forklarer Bodil Rabben.

Her finner du en oversikt over alle de tilgjengelige reseptene dine. Huk av for de medisinene du ønsker å få tilsendt. Velg betalingsmåte og hvordan du ønsker å motta varene.

Velger du å hente medisinene på nærmeste apotek, kan du hente dem innen én time etter at bestillingen er gjort på nettet.

Apotekene lover samme kvalitetskontroll av legemidlene som ved de fysiske apotekene. Dette skal hindre feil i leveransene.
Trygg og sikker netthandel

Årsaken til at ordningen ikke har kommet på plass tidligere, er ifølge Direktoratet for e-helse at det har manglet en trygg og sikker behandling av denne typen informasjon på nett. Men nå skal altså dette være på plass.

- Vi har fulgt strenge krav til sikkerhet og personvern og hatt høyt fokus på pasientsikkerheten gjennom hele prosessen, forteller Rabben.

De apotekene som ønsker å åpne nettapotek med tilgang til e-reseptene, må gjennom en kvalitetskontroll hos e-helsemyndighetene. Testingen skal sikre at personvernet og sikkerheten er god ivaretatt.

Hvilke nettapotek som vil bli tilgjengelige, er opp til markedet selv. Men flere av apotekkjedene har allerede åpnet muligheten til å kjøpe reseptbelagte medisiner i sine nettbutikker.

- Allerede de første to dagene ble tjenesten brukt av cirka 8000 personer. Dette inkluderer også de som bare så på reseptene sine, så vi vet ikke hvor mange av disse som bestilte medisiner, forteller Rabben.


Hvem vi er

Om oss ''Brett Pharma'' er nettapoteket og inngangsporten til OTC- og narkotikabutikker. Det starter sin reise i år 2000, og vi tilbyr et bredt utvalg av apotekprodukter hvis du ønsker å få tilgang til dem. Fra Brettpharma.com kan du enkelt bestille regelmessig eller av og til brukte medisinske produkter til rimelige priser sammenlignet med andre butikker. Vårt arbeid er å yte den beste servicen til kundene og hjelpe dem med å holde seg friske. Vi tilbyr våre produkter levert over hele verden. Nøkkelfunksjoner i v&ar... Les mer
Brettpharma.com er en pålitelig og kjent Sted å kjøpe medisin på nett

Brett pharma startet vår reise i 2000 og blomstrer og bistår alle våre kunder med produkter av høy kvalitet. Hovedmottoet er at kundene våre er vår prioritet, og vi er forpliktet til å sikre at vi yter best mulig tjenester. Brett pharma sier ' at våre kunder skal kunne kjøpe de tingene de trenger og bruke dem hver dag til overkommelige priser. Det er et pålitelig sted å kjøpe medisin på nettet. De selger mange medisiner av mange kategorier, som angst og depresjon, opioider, antibiotika osv. Du kan enkelt bestille nettmedisin fra nettsiden til henholdsvis rimelige priser sammenlignet med andre butikker. I dag liker alle å kjøpe medisin på nett fordi de er til rimelige priser med rabatttilbudene.
Hvorfor bør du velge Brettpharma.com for å kjøpe Medisin på nett?

Brettpharma.coms visjon er å forbedre kvaliteten på menneskers liv for å leve sunt. Vi er forpliktet til å bruke medisiner effektivt for å gi trygg og effektiv omsorg. Brett pharma gir de beste tjenestene for å hjelpe helsepersonell med å behandle våre pasienter og forbedre deres helse.
Hvorfor bør du kjøpe medisin på nett?

Here are some additional motives why you should consider our website to buy medicine:

Gi autentiske og kvalitetsgodkjente produkter.
Gi spesielle rabatter og tilbud.
Trygge og forskjellige betalingsmåter.
Rask og pålitelig levering.
Tilby anlegg for live sporing av produkter.
24/7 utmerket kundeservice.
30-dagers returgaranti.

Gå med Brettpharma.com for billigere og kvalitet Medisin på nett

Alle bestiller enkelt nettmedisin fra brettpharma.com til rimelige priser med rabatterte tilbud. Vårt forskerteam er svært erfarne og smarte i å jobbe for å gjøre det bra. De velger de eneste produktene av høy kvalitet som leveres i kontakt og leverer produkter fra dem til kundene. Vår langsiktige visjon er å forbedre livene av disse tjener vi ved å gjøre innovative, høykvalitets, innovative helsetjenester og apotektjenester trygge, rimelige og lett tilgjengelige.

Om Brett Pharma

Om oss

''Brett Pharma'' er nettapoteket og inngangsporten til OTC- og narkotikabutikker. Det starter sin reise i år 2000, og vi tilbyr et bredt utvalg av apotekprodukter hvis du ønsker å få tilgang til dem. Fra Brettpharma.com kan du enkelt bestille regelmessig eller av og til brukte medisinske produkter til rimelige priser sammenlignet med andre butikker. Vårt arbeid er å yte den beste servicen til kundene og hjelpe dem med å holde seg friske. Vi tilbyr våre produkter levert over hele verden.
Nøkkelfunksjoner i vårt nettapotek
Sikker betalingsmåte

Hver kunde er bekymret for en sikker betalingsmetode for å bruke nettsider. Hos Brettpharma.com fokuserer vi på sikkerhetsprotokoller som holder alle kunder og deres detaljer helt sikre når du kjøper via vår nettside og betaling inngangsport.
Rask og pålitelig frakt

Det er veldig enkelt å legge inn en bestilling på Brettpharma.com. Bare du er pålagt søk etter produktet, velg og betal. Etter å ha bekreftet betalingen din, er de det klar til å sende bestillingen din innen 48 timer. Du når bestillingen din uten problemer på dørstokken din.
30 dagers pengene tilbake-garanti

Vi har gitt enestående service til alle våre kunder, 30 dagers returbevilgning er en av dem. Hvis du bestemmer deg for å returnere produktet, får du det totale beløpet som du refunderer 30 dager etter bestillingen din.
Utmerket kundeservice

Brettpharma.com gir utmerket kundeservice for våre kunder med deres problem med produktlevering, betaling, refusjon osv. Personen er tilgjengelig 24/7 til hjelpe folket. Du kan raskt kontakte dem på telefon og e-post.
For å avslutte ting

Vårt hovedmotto er å tilby høykvalitetsmedisin og legemidler til våre kunder på rimelige priser click here og bidra til å holde dem sunne. Du kan enkelt bestille online medisin fra Brettpharma.com. Vi er forpliktet til å yte den beste servicen og produkter til kunder. Kundetilfredshet og personvernet til kundens detaljer er førsteprioriteten til vårt firma. Over hele verden har mange mennesker kjøpt på nett medisin fra nettstedet vårt og gi de beste anmeldelsene for tjenesten vår.

Velkommen til vårt nettapotek

På apoteket vårt kan du kjøpe de mest populære og effektive medisinene for behandling av erektil dysfunksjon hos menn.
Siden 2010 har tusenvis av kunder slått til oss for medisiner for å gjenopprette seksuell funksjon og øke styrken. Serien er representert med originale medisiner og generiske legemidler, som Viagra, Cialis, Levitra. Hvert legemiddel er autentisk, noe som bekreftes av relevante dokumenter.
En oppskrift er ikke nødvendig å bestille på nettstedet vårt. Operatøren kan gi råd til kjøperen og svare på spørsmål.
Ekspresslevering er gyldig i hele Europa og Sverige. De bestilte varene leveres til kjøperen så snart som mulig.

Rabatt system

Prisene på nettapoteket LTPharma er blant de mest fordelaktige i hele markedet for potensielle medisiner for menn. Et bredt utvalg av originale produkter og generiske legemidler lar kundene velge det mest passende stoffet.
En betydelig fordel med vårt nettapotek i forhold til andre salgssteder for lignende medisiner er at det gis 10% rabatt for gjentatt bestilling av et produkt.
I tillegg, hvis beløpet for det første kjøpet og alle påfølgende bestillinger er over 1250 NOK(~$150), vil varene bli levert gratis til kjøperen.
Bestilling fra et nettapotek uten resept

Du kan bestille originale produkter eller generiske legemidler for å øke styrken og behandle erektil dysfunksjon i vårt nettapotek med noen få klikk på 5-10 minutter.
Når du kontakter LTPharma-apotek, er kundene garantert fullstendig konfidensialitet. Ikke bekymre deg for at personopplysninger kan bli kjent for tredjeparter.
Det kreves ingen resept for å kjøpe medisiner. Dette er veldig praktisk for menn som er ukomfortable med legenes intime problem.
Men hvis en mann ikke nøler med å besøke lege, er det bedre å konsultere en spesialist. Etter diagnosen vil legen velge riktig medisin, beregne riktig dose for å unngå forekomsten av bivirkninger og allergier. En spesialist vil også være i stand til å identifisere inkompatibiliteten til et ereksjonsforbedringsmiddel med andre medisiner hvis pasienten tar dem.
Etter å ha spesifisert riktig dose av legemidlet fra legen, vil en mann i fremtiden kunne kjøpe nødvendig medisin i LTPharma-apoteket alene.
Viagra

Viagra er den mest berømte og populære verden over stoffet for å forbedre mannlig potens. Det opprinnelige stoffet ble utviklet av det amerikanske selskapet Pfizer. Salget av Viagra startet i 1998. Medisinske forskere har vært å gjennomføre kliniske studier av tabletter i mange år, bekrefter deres effektivitet. På grunn av dette er prisen på stoffet ganske høy.
Den akselererte livsrytmen, stress, dårlig økologi bidrar til en økning i antall sterkere kjønn som lider av erektil dysfunksjon. For mange menn har bruken av Viagra blitt en virkelig frelse. Samtidig får ikke de høye kostnadene ved nettbrett dem til å nøle før de kjøper.
Den aktive ingrediensen i stoffet Viagra Original er sildenafil. Denne komponenten er en hemmer som blokkerer utstrømningen av blod, og reduserer spenningen i musklene i det kjønnsorganet. Gjennomtrengende i sirkulasjonssystemet slapper sildenafil av blodkar, forbedrer blodsirkulasjonen i kjønnsorganene under intim stimulering. Som et resultat forbedres blodsirkulasjonen i kjønnsområdet hos menn, og en lang og naturlig ereksjon vises. Å ta stoffet lar deg ha samleie flere ganger på rad, med korte pauser for utvinning.
Noen menn er nølende med å kjøpe Viagra på grunn av de høye kostnadene. De høye kostnadene for nettbrett skyldes kostnadene ved pågående kliniske studier, utgifter til markedsføring og reklame. Men folk bryr seg ikke om annonseringskostnadene til selskapet; de trenger et visst effektivt middel. Av denne grunn studerer representanter for sterkere kjønn narkotikamarkedet på jakt etter en rimeligere analog av Viagra Original.
Analoger av den opprinnelige Viagra – Viagra generisk og Kamagra. Med deres hjelp behandles fullstendig erektil dysfunksjon og en svak manifestasjon av styrke.
Den aktive ingrediensen er sildenafil, som i den opprinnelige Viagra. Dette midlet er en hemmer av PDE-5-komponenten som er ansvarlig for glatt muskelavslapping og utløsning. Den aktive ingrediensen forhindrer for tidlig utløsning, og øker dermed varigheten av samleie. Men for at sildenafil skal fungere effektivt, er naturlig seksuell stimulering nødvendig.
Cialis

Cialis er et produkt av det amerikanske selskapet Eli Lilly, markedsført siden 2003. Dette farmakologiske preparatet brukes til behandling av impotens hos menn på grunn av fysiologiske, psykologiske eller blandede årsaker.
Kliniske studier utført av medisinske forskere på 3000 pasienter over åtte år har bekreftet stoffets effektivitet.
Det aktive stoffet i Cialis er tadalafil. Det er ansvarlig for å slappe av muskelvevet i prostatakjertelen og blæren, og hemmer PDE-5 stoffet som forstyrrer den normale ereksjonsprosessen. Inhibering av enzymet bidrar til å øke mengden av syklisk guanosinmonofosfat, slappe av glatt muskulatur, ekspandere og fylle arteriene i penis med blod. Som et resultat av blodsirkulasjonen i underlivet øker, og en naturlig langsiktig ereksjon vises. Cialis anbefales til menn som lider av erektil dysfunksjon og forstørrelse av prostata samtidig.
Analogen til den originale Cialis er generisk Cialis. Den er produsert av forskjellige indiske selskaper. Den aktive ingrediensen i sammensetningen er tadalafil, som i det opprinnelige preparatet. Derfor er analogen ikke dårligere i effektivitet enn originalen.
Generisk er en sertifisert, men generisk produkt: det har ikke blitt formulert fra bunnen av og er ikke testet i lange kliniske studier. I tillegg ble det ikke brukt penger på hans patent og reklame. Derfor er kostnadene for et generisk legemiddel betydelig lavere enn det originale Cialis.
Levitra

Det antas at Levitra er den tryggeste av alle medisiner for erektil dysfunksjon hos menn. Den opprinnelige farmasøytisk produkt som fremstilles av det tyske firmaet Bayer Pharma AG. Store kliniske studier av medisinske forskere har ført til en ganske høy pris av tabletter.
Original Levitra er mer effektiv enn Viagra. Det brukes mot erektil dysfunksjon hos menn forårsaket av forskjellige årsaker.
Vardenafil er den aktive ingrediensen i Levitra. Det har en positiv effekt på tilstanden til den indre foringen av blodkar, deres funksjon hos menn med iskemisk hjertesykdom og hjertesvikt. En enkelt dose av stoffet eller et kurs hjelper til med å øke blodstrømmen i kjønnsorganene. Levitra er ofte foreskrevet for behandling av kronisk prostatitt i løpet av 30 dager. Når du bruker verktøyet, karene i reproduktive systemet er trent, er stoffskiftet akselerert.
Nyt sex uten problemer med potens

Spørsmål relatert til intime problemer hos menn mister ikke relevansen. Men under forholdene i det moderne liv har problemet med impotens blitt mer akutt. Menns helse blir daglig utsatt for den negative effekten av eksterne faktorer: stress, dårlig økologi, dårlige vaner, å ta forskjellige medisiner, mangel på mulighet og tid til god hvile. Redusert styrke har blitt et problem ikke bare for modne menn, men også for unge menn.
Grunnlaget for et harmonisk seksuelt forhold er helse, en positiv holdning og tillit til en partner. En mann føler seg glad og fornøyd om han kan realisere seg selv i sex. For å gjenvinne selvtilliten, gjenopprette seksuell lyst, trenger en mann å delta i optimal fysisk aktivitet og spise sunt og sunt. Som en ekstra hjelp før samleie, kan du bruke ekspresmedikamenter som øker mannens styrke. Moderne forskning og utvikling har ført til opprettelsen av effektive virkemidler for å forbedre erektil funksjon.

Vår online apotek tilbyr kundene effektive, sertifisert og godkjent av spesialister farmakologiske medikamenter for å øke styrke og kampen erektil dysfunksjon hos menn: Viagra, Levitra og Cialis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *